See on nüüd üks selline roog, mis suvisel ajal minu maakodus
väga tihti menüüs. Tegemist on tõelise mugavustoiduga, mistõttu on hea seda
kiirete tegemiste kõrvale mõnus kiirelt valmistada. Suvi on küll möödas, aga see
retsept sobib jagamiseks igal ajal. Retsept ilmus ka ajakirkas Maret (juuli, 2014).
kolmele
500 g kartuleid
1 sibul
100 g suitsupeekonit
väike kimbuke värsket tilli
2 muna
0,5 dl piima
1 sibul
100 g suitsupeekonit
väike kimbuke värsket tilli
2 muna
0,5 dl piima
Koori kartulid ning riivi jämeda riiviga. Lõika
sibulad viiludeks ning suitsupeekon peeneteks ribadeks. Prae sibularattaid
ja peekonit pannil, kuni sibul on kergelt klaasjas. Seejärel lisa pannile
riivitud kartulid ning peeneks hakitud till, sega. Küpseta seni, kuni
kartul pehmeneb, see ei võta kaua aega. Seejärel löö pannile katki munad,
lisa piim ning sega kõik ühtlaseks. Küpseta umbes minut ning maitsesta
soola ja pipraga.
Tegin, soovitan, teen jälle :)
VastaKustutaRõõm kuulda:)
KustutaSuperhea! Retsept jääb kindlasti sagedasti kasutusse. :)
VastaKustuta