See
jäätiseretsept koosneb kahest komponendist. Üldjuhul teavad kõik seda
traditsioonilist koore ja kondenspiimaga jäätiseretsepti. See retsept on
täpselt sama lihtne, aga kondenspiima asemel täidab samasugust rolli hoopis valge šokolaad.
Hea vaheldus kondenspiimajäätisele. Koor ja šokolaad .....tegemist on
ju ilmselgelt üsna rammusa jäätisega ning seetõttu on hea magusaisu
korral just pisike jäätisepallike kaussi panna ning õigepisut maiustada.
Maitselt on see jäätis lihtsalt suurepärane: õrnalt šokolaadine,
parajalt magus ning meeldivalt koorene.
Valmistamisel tuleb segusse vahukoor lisada tavapärase ühe asemel kaks korda. Viimasena lisatud vahukoorekogus annab jäätisele lõpptulemusena juurde veidi õhulisust ja kergust. Selle retsepti valmistamisel on mul kindlasti ka üks soovitus jagada: ärge kindlasti alguses koort liialt tugevaks vahuks vahustage, sest nii võib lõpptulemus jääda liialt võine ja raske.