7. märts 2015

Peterselli-juustusaiad

Olgu, siit tuleb nüüd üks väga-väga lihtne, kiire ja maitsev hommikusöök juhuks, kui tõesti on aega hästi vähe. Üldiselt ei ole ma väga saia-usku inimene, kuid see-eest on vahest ühed kodused ahjusoojad juustusaiad igati tervitatavad. Eriti hea variant on siis, kui juustusaiad just niimoodi ahjust välja rändavad. See retsept ei vajagi erilist õpetus ja komponentide kirjeldust, pigem valmib kõik nö tunde järgi:)



6 kuklit
2 kuhjaga (sl) võid, toasooja
2 sl peterselli, hakituna
1 küüslauguküüs
soola, pipart
1 prk salatijuustu õlis (küüslauguga, Farmi)
parmesani


Sega omavahel või, petersell ja purustatud küüslauguküüs, maitsesta soolaga. Tee kuklitele noaga sisselõige ning määri vahele valmistatud või-segu. Seejärel täida saiad salatijuustukuubikutega ning küpseta ahjus grillrežiimil seni, kuni juust on meeldivalt sulanud. Seejärel raputa peale pipart ning parmesanilaaste.

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails