Selle roa valmistamine võtab aega vaid 10 minutit, kuid tulemuseks on äärmiselt mõnus ja lihtne pastaroog. Tänu kodujuustule on see hea
ja
taljesõbralikum variant kooresele pastale. Kui traditsiooniliselt
lisatakse koorese pasta valmistamisel sellele 35%-list rõõska koort,
siis siinses retseptis on kasutatud sama konsistentsi saavutamiseks
püreestatud kodujuustu. Tomib hästi ning maitseb hea!
kahele
150 g tagliatelle pastat
soola
150 g kodujuustu
suur-suur peotäis meelepärast maitserohelist (murulauku, basiilikut, tüümiani, pune vms)
oliiviõli, parmesani (serveerimiseks)
Keeda pasta
soolaga maitsestatud vees poolpehmeks. Seejärel nõruta pasta lohakalt. Püreesta
ühtlaseks massiks kodujuust ja maitseroheline ning sega segu pastaga. Maitsesta
soolaga ning serveeri parmesanilaastude ja sortsu oliivõliga.
Väga hea näeb välja :)
VastaKustutaVäga maitsev, lisasin kodujuustu rohkem ning mõned kirsstomatid ka.
VastaKustuta