17. juuli 2015

Kalkunifilee või ja sinepiga


Soovite üht ülimalt lihtsat retsepti lõuna- või õhtusöögiks? Palun väga - alljärgnevalt üks suurepäraselt maitsev kalkuniroog, mille valmistamiseks on vaja vaid 4 komponenti - kalkuniliha, soola, sinepit ja võid ning lõpptulemuseks on nii-nii hea kalkuniroog.


600 g Rannamõisa jahutatud kalkunirinnafileed
soola
2 sl mahedat sinepit
50 g võid 

Lõika kalkunifilee 2-3 cm paksusteks viiludeks. Maitsesta need soolaga ning hõõru kokku sinepiga. Seejärel laota kalkuniviilud ahjuvormi. Aseta peale võitükid ning küpseta 180 kraadi juures 20-25 min. Serveeri koos värske salati või pastaga.

Kui soovite, võite kalkuniliha asemel kasutada ka broilerikintsuliha ...

4 kommentaari: