Soovite üht ülimalt lihtsat retsepti lõuna- või õhtusöögiks?
Palun väga - alljärgnevalt üks suurepäraselt maitsev kalkuniroog, mille
valmistamiseks on vaja vaid 4 komponenti - kalkuniliha, soola, sinepit ja võid ning lõpptulemuseks on nii-nii hea kalkuniroog.
600 g Rannamõisa jahutatud kalkunirinnafileed
soola
2 sl mahedat sinepit
50 g võid
soola
2 sl mahedat sinepit
50 g võid
Lõika kalkunifilee 2-3 cm paksusteks viiludeks. Maitsesta
need soolaga ning hõõru kokku sinepiga. Seejärel laota kalkuniviilud ahjuvormi.
Aseta peale võitükid ning küpseta 180 kraadi juures 20-25 min. Serveeri koos
värske salati või pastaga.
Kui soovite, võite kalkuniliha asemel kasutada ka broilerikintsuliha ...
Kui soovite, võite kalkuniliha asemel kasutada ka broilerikintsuliha ...
Tõesti hea tuli välja,jäi mahlane ja maitsev
VastaKustutaHästi lihtne retsept, aga alati õnnestuv:)
KustutaVäga lihtne ja maitsev. Aitäh :-)
KustutaKui tore:)
Kustuta