Istun
arvuti taga ning vaatan aknast välja, üha rohkem vaatab sealt vastu
põnev varasügis. Kask on väsinud lehtede tuulte mängudest ning päike
püüab üha vähem oma kiiri jagada. Ilus ilm vaheldub vihmaga, mille peale
päike jälle äkitselt võimust tahab võtta. Kollakad puulehed lendlevad
tuules ning laskuvad tee peale tekkinud veelompi. Väljas on soe, kuid
siiski on tunda pisut jahedamaid noote. Sellest pole hullu, sest ka
sügisel on omad võlud - värvilise kuue saab vaher, jahedad ilmad
tekitavad isu kuuma tee järele ning kõik on justkui ootusärevuses.
Sellise sügistundega sobitub suurepäraselt needsamad sufleed, mille valmistamiseks on vaja vaid kolme komponenti. Lihtsad retseptid ei taha kuidagi siit blogist lõppeda, kuid kui lõpptulemus on hea, siis miks peakski?!
Kui suflee võib vahel üsna jonnakalt käituda, siis selle retsepti puhul ei ole erilisi teadmisi vaja. Siiski soovitan enne ahju pistmist tõmmata mööda serva sufleeseguga täidetud vormide ääred, sest nii kerkivad need paremini (selgituseks soovitan vaadata näiteks seda videot alates 3.48;)) Lisaks ei soovita ma ahju pannes vorme väga raputada, ka ahjust välja võttes olge ettevaatlik.... ja kui magustoit, juba ahjust välja tuleb, siis maiustage sellega koheselt. Enne võite muidugi pisut tuhksuhkruga sufleed ehtida!
Kui suflee võib vahel üsna jonnakalt käituda, siis selle retsepti puhul ei ole erilisi teadmisi vaja. Siiski soovitan enne ahju pistmist tõmmata mööda serva sufleeseguga täidetud vormide ääred, sest nii kerkivad need paremini (selgituseks soovitan vaadata näiteks seda videot alates 3.48;)) Lisaks ei soovita ma ahju pannes vorme väga raputada, ka ahjust välja võttes olge ettevaatlik.... ja kui magustoit, juba ahjust välja tuleb, siis maiustage sellega koheselt. Enne võite muidugi pisut tuhksuhkruga sufleed ehtida!