Paljudel minu tuttavatel on tõsine suvikõrvitsate üleküllus
ning enam miskit ei ole nendest teha. Kuna ma olen tõeline suvikõrvitsate austaja, siis siinkohal tulengi mängu mina ning olen
üks õnnelik, kes kõik need suvikõrvitsad endale saab. Hoidistamiseks olen teinud sel aastal suvikõrvitsatest marinaadi, moosi ja erinevaid hoidiseid. Igapäevaselt olen aga viimased päevad
(või isegi nädalad?!) teinud suvikõrvitsaomletti krõbeda peekoni või soolatud
lõhefileega, mis maitseb nii hästi, et lähiajal vist isu sellest täis ei saa! Tihedasti on menüüs ka üks minu lemmik ja üdini tervislik
suvikõrvitsapasta ning needsamad suvikõrvitsakotletid, mis maitsevad nii-nii hästi. Tänu suvikõrvitsale
jäävad need kotletid nii mahlased ja kohevad....ühesõnaga on lõpptulemus nii hea,
et vägisi püüad näppe kotletikausist eemale hoida:)
1 sibul
300 g riivitud suvikõrvitsat
1 pk (450 g) linnuhakkliha (kintsulihast või rinnafileest)
soola, pipart
300 g riivitud suvikõrvitsat
1 pk (450 g) linnuhakkliha (kintsulihast või rinnafileest)
soola, pipart
Haki sibul väikesteks tükkideks ning prae pannil pehmeks.
Seejärel sega kokku kõik komponendid ning maitsesta soola ja pipraga. Vormi
käte vahel tainast 12 kotletti ning prae need järgemööda pannil mõlemalt poolt
kuldpruuniks.
Väga mõnusad kotletid ja super lihtne oli teha!
VastaKustutaSuurepärane:)
VastaKustutaMa ei ole vist kunagi viitsinud kotlette teha, aga neid tegin, sest need olid nii lihtsad ja mis kõige tähtsam - maitsvad :)
VastaKustutaMuna polegi,mis seoks?
VastaKustutaMuna ei ole siin retseptis tòesti vaja. Linnulihast hakkliha on juba sellise tekstuuriga, et seob omavahel imehästi:)
KustutaNii tänulik igasugu munata retseptide eest! Aitäh!
VastaKustutaRõõm! Seesuguseid kotletiretsepte, kus muna ei ole lisatud on tegelikult siin blogis veel - näiteks brokoli-kanakotletid, juustu-kanakotletid jne. Soovitan vaadata sildi "hakkliha" alt retsepte:)
Kustuta