Retsept ilmus ka ajakirjas Naisteleht 11.11.2015
100 g kaerahelbeid
4 sl kookoslaaste või kookoshelbeid
4 sl päevalilleseemneid
peotäis mandleid, hakituna
50 g mett
50 g piima- ja/või valget šokolaadi
0,5 tl kaneeli
4 sl kookoslaaste või kookoshelbeid
4 sl päevalilleseemneid
peotäis mandleid, hakituna
50 g mett
50 g piima- ja/või valget šokolaadi
0,5 tl kaneeli
Sega omavahel
kaerahelbed, kookoslaastud, seemned ja mandlid ning rösti neid pannil
minutijagu (tee seda kahes osas, kuna segu on üsna palju). Tõsta röstitud segu
kaussi. Seejärel kuumuta samal pannil mesi ning lisa juurde hakitud šokolaad.
Sega, kuni kõik on segunenud ning vala see kaerahelbesegusse. Lisa ka kaneel
ning sega kõik ühtlaseks. Lase jahtuda võimalusel.
Mmmm, olen just otsinud lihtsalt ja kiirelt valmivat müsli-retsepti, mida ei peaks ahjus tegema! Super, suur tänu! :)
VastaKustuta:)
KustutaMinu lemmik! Lihtne, kiire ja väga maitsev. :)
VastaKustutaRõõm!
VastaKustutaNii-nii maitsev! Tahaksin nüüd jõuludeks seda kingitusena purkidesse teha. Kaua ta purgis säilida võiks või kas üldse on mõistlik seda purki teha? :)
VastaKustutaIkka võib purgis säilitada. Nädalajagu varem võib kindlasti valmis teha:)
Kustuta