20. november 2015

5 minuti pannimüsli

See mõnus müsli saab valmis nii kiiresti, et ise ka ei usu. Kui ei ole viitsimist ahju sisse lülitada, siis tasub piiluda sedasama retsepti, sest see müsli valmib pannil umbes viie minutiga. Seejärel saab juba nautida magusat krõbemüslit, mis loomulikult maitseb kõige paremini koos külma piimaga.

Retsept ilmus ka ajakirjas Naisteleht 11.11.2015


Sellest kogusest saab paraja purgitäie hommikumüslit

100 g kaerahelbeid
4 sl kookoslaaste või kookoshelbeid
4 sl päevalilleseemneid
peotäis mandleid, hakituna
50 g mett
50 g piima- ja/või valget šokolaadi
0,5 tl kaneeli

Sega omavahel kaerahelbed, kookoslaastud, seemned ja mandlid ning rösti neid pannil minutijagu (tee seda kahes osas, kuna segu on üsna palju). Tõsta röstitud segu kaussi. Seejärel kuumuta samal pannil mesi ning lisa juurde hakitud šokolaad. Sega, kuni kõik on segunenud ning vala see kaerahelbesegusse. Lisa ka kaneel ning sega kõik ühtlaseks. Lase jahtuda võimalusel.

6 kommentaari:

  1. Mmmm, olen just otsinud lihtsalt ja kiirelt valmivat müsli-retsepti, mida ei peaks ahjus tegema! Super, suur tänu! :)

    VastaKustuta
  2. Minu lemmik! Lihtne, kiire ja väga maitsev. :)

    VastaKustuta
  3. Nii-nii maitsev! Tahaksin nüüd jõuludeks seda kingitusena purkidesse teha. Kaua ta purgis säilida võiks või kas üldse on mõistlik seda purki teha? :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ikka võib purgis säilitada. Nädalajagu varem võib kindlasti valmis teha:)

      Kustuta