Minu
arvates on praegune aastaaeg just sobiv tummiste ja toitvate
hapukapsapannkookide jaoks. Need on pannkoogid, milles tungivad esile
jõulused ja soojendavad maitsed, mis pimeda ning jaheda aja pisut
rõõmsamaks muudavad. Hapukapsapankoogid on justkui pisikesed pontsakad
pirukad, mis lihtsalt tekitavad sõltuvust - ka neis, kes hapukapsaga
väga head sina-sõprust saavutanud pole. Niisiis on aeg kööki rutata ning
pisut koduseid pannukaid valmistada:)
u 15 pannkooki
1 sibul
300 g hapukapsast
1 muna
1,5 sl suhkrut
100 g hapukoort
100 g täistera rukkijahu
100 g riivitud juustu
soola
300 g hapukapsast
1 muna
1,5 sl suhkrut
100 g hapukoort
100 g täistera rukkijahu
100 g riivitud juustu
soola
Haki sibul tükkideks ning prae
pannil klaasjaks. Sega praetud sibul kokku ülejäänud ainetega, maitsesta vajadusel soolaga. Seejärel vormi
käte vahel pisikesed pannkoogid ja küpsetage need pannil mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Retsept valmis koostöös Veski Matiga.
Selle aasta jõululauale pandud roogadest olid just need pannkoogid mu lemmikud. Liiga head!
VastaKustutaOh kui äge! Tänud tagasiside eest!!!
KustutaTere. Kas hapukapsas peab olema toores või juba valmis hautatud?
VastaKustutaTere! Kasutasin täiesti tavalist toorest hapukapsast.
VastaKustutaTere. Nüüd juba mitmeid kordi järele proovitud. Imemaitsvad. Lasteaias lapsed ka kõik sõid suure isuga-küsisid juurdegi👍 Super😋
KustutaOh, kui tore seda kuulda, et ka lastele need pannukad meeltmööda olid!
Kustuta