Siin blogis on nüüd mõnda aega pisut vaiksem olnud. Miks? Põhjus ikka selles, et kõik toiduprojektid võtavad enda alla nii suure aja, et blogi jaoks aega justkui ei jäägi. Siiski on mitu head retsepti siia blogisse postitamist ootamast, nii et alustan algusest. Eilses Naistelehes (16.12.15) jagasin ma imehead juustuskoonide restsepti. Kohe, kui needsamad skoonid ahjust välja tulid teadsin ma kohe, et esimesel võimalusel peavad need küpsetised ka tee blogisse leidma. Siin need nüüd on, maitselt nii juustused ning hõrgud. Skoonide üheks eripäraks on see, et õigesti küpsenud
skoon-kakukesi saab keskelt ilma noa abil pooleks murda;) Paku neid koos eheda või ja veidikese soolahelvestega!
12 tk
6 dl nisujahu
1 tl soodat
1 tl küpsetuspulbrit
2 sl suhkrut (triiki, mitte kuhjaga)
1 tl soola
0,5 tl paprikapulbrit
125 g võid
100 g riivitud parmesani
200 g hapukoort
muna (määrimiseks)
1 tl soodat
1 tl küpsetuspulbrit
2 sl suhkrut (triiki, mitte kuhjaga)
1 tl soola
0,5 tl paprikapulbrit
125 g võid
100 g riivitud parmesani
200 g hapukoort
muna (määrimiseks)
Sega kuivained omavahel,
lisa või ja parmesan ning näpi sõrmede vahel purutaoliseks massiks. Seejärel lisa
hapukoor ning sõtku seni, kuni saad ühtlase taina. Seejärel rulli tainas umbes
2 cm paksuseks ning suru sellest välja 12 ketast (tainast peab vahepeal uuesti
rullima). Pane tainakettad ahjuplaadile, määri pealt lahtiklopitud munaga ning
küpseta 190 kraadi juures u 15-17 minutit.
Need olid väga mõnusad
VastaKustutaSee on tore, kui retsept meeltmööda oli:) Mulle ka need nii väga meeldivad!
KustutaNeed on ju super head!!!Ja minul ka õnnestusid need ja tulid väga head välja!!!Nii head küpsetised!!!
KustutaRõõm:)
Kustuta