Otsustasime laupäevaõhtul, et peaks magamistoas natuke
remonti hakkama tegema. Mõeldud-tehtud ning tunnike hiljem oli kogu mööbel
korralikult katte all, põrand kaetud ning vajalikud küljed teibitud. Remont
võis alata! Järgmine päev jätkus samuti remondilainel. Sellisel ajal jääb aga
lõunasöök otseloomulikult unarusse ning üldjuhul valmib miskit kiirelt, et siis
taas töölainel jätkata. Sellest remonditeost sündiski seesama vrapp, (mida ma
ise nimetaksin pigem tortiljapirukaks:) valmib see nii kiirelt, täidab kõhtu ja
maitseb hästi. Kuigi remondiga sai juba pühapäeva õhtuks kenasti ühele poole,
siis seesama "pirukas" oli menüüs veel järgmiselgi päeval. Nii hästi
maitses lihtsalt!
Retsept alljärgnevalt Teie ees.
kahele
2 broilerikintsuliha
soola, pipart
2 tortiljat
2 sl majoneesi
0,5 tl karripastat (soovi korral, kui tahad vürtsikust toidule lisada)
4 sl kodujuustu
4 sl marineeritud kurgi õhukesi ribasid
4 sl värsket kurki, hakituna
peotäis jääsalatilehti
soola, pipart
2 tortiljat
2 sl majoneesi
0,5 tl karripastat (soovi korral, kui tahad vürtsikust toidule lisada)
4 sl kodujuustu
4 sl marineeritud kurgi õhukesi ribasid
4 sl värsket kurki, hakituna
peotäis jääsalatilehti
Tambi kintsulihad toidukile vahel õhukeseks ning prae pannil
mõlemalt poolt valmis, vahepeal maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta tortiljad
kergelt kuival pannil soojaks. Tõsta pannilt ning määri peale majonees,
karripasta ja kodujuust. Laota peale ka kurgid ja salatilehed. Murra tortiljade
servad 1 cm ulatuses täidisele (nii, et kokku keerates jääksid pealesurutud
ääre põhjaks) ning rulli tortiljad korralikult kokku. Söö koheselt!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar