Kui eelmisel nädalal õues suurepärased ilmad olid, siis oli
tegemisi nii palju, et söögitegemine tahtis sootuks ununeda. Päikeseliste
ilmadega püüad ju päeva maksimaalselt ära kasutada ning seetõttu ei leia ka
söögitegemise jaoks väga palju aega. Just sellistel juhtudel tulevad viimastel
aegadel minu jaoks appi erinevad vrapid. Kellele see ei maitseks?! Laotad
tortiljadele miskit head ja paremat, keerad selle kiirelt rulli ning voilaaa -
maitsev lõunasöök ongi valmis. Pisut siin blogis ringi sorades avastasin, et
olen viimasel ajal erinevaid vrapiretsepte oma blogis päris mitu korda jaganud (tortiljapirukas kanaga, kodujuustu-suitsukanavrapp), aga ega küll-küllale liiga ning siit tuleb üks retsept veel. Seekord on
peateemaks vana tuttav Caesari salat, mis tortilja vahele maitsvalt ära eksib.
PS! Siin retseptis saad edukalt kasutada ära grillimisest järgijäänud liha!
8 suitsupeekoniviilu
2 peotäit hakitud Rooma salatit või jääsalatit
3 sl riivitud parmesani
6 kirsstomatit
150 g grillitud linnuliha
2 sl Caesari salatikastet
soola, pipart, suhkrut
3 tortiljat
2 peotäit hakitud Rooma salatit või jääsalatit
3 sl riivitud parmesani
6 kirsstomatit
150 g grillitud linnuliha
2 sl Caesari salatikastet
soola, pipart, suhkrut
3 tortiljat
Prae peekoniviilud pannil krõbedaks ning haki seejärel
ribadeks. Sega kokku peekoniribad, roheline salat, parmesan, neljaks lõigatud
kirsstomatid ja tükeldatud linnuliha. Lisa kaste ning sega see
salatikomponentidega ilusti kokku. Maitsesta soola, pipra ja suhkruga. Jaota
salatisegu kolmele tortiljale ning keera need seejärel korralikult rulli.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar