2. jaanuar 2017

Praesibuladipp

Paljud püüavad uut aastat alustada värskemalt, tervislikumalt, toimekamalt. Vaja on ju täita vanal aastal kirja pandud uue aasta lubadused. Mina ei ole uue aasta lubadusi endale kunagi seadnud. Sõuan lihtsalt sujuvalt uude aastasse ning toimetan samamoodi edasi. Soov on endale muidugi lõpuks uus fotoaparaat (ammu oleks juba vaja) soetada ning all keldriruum endale rekvisiitide laoks ümber tuunida, aga kohustuseks neid asju endale ei tee, vaatan kuidas jõuan ning kuidas tuju on. Samal ajal kogu selle tuhina virr-varris ärge aga unustage oma lähedastega koos olla. Meie oleme koolivaheajal õhtuti nö kinoõhtuid teinud. Katame laua ning siis vaatame kõik koos mõnda meelepärast filmi ("Tagasi tulevikku" kõik osad on meil iga aasta jõulupühade ajal kohustuslikud) ja kui tuju on ning und ei ole, siis vaatame mõne filmi veel. Alljärgnevalt üks mõnus pärl meie suupistelaualt, mis sobib liigagi hästi röstitud saiaviilude/kreekeritega.


2 väiksemat sibulat
150 g skyr´i (sobib ka Kreeka jogurt)
2 sl värsket peterselli, hakituna
1 tl röstitud köömneid
soola, pipart, suhkrut

Koori ja lõika sibulad viiludeks ning küpseta pannil õlis klaasjaks. Vahepeal raputa sibulaviiludele peale pisut soola, nii väldid kõrbemisohtu. Aseta klaasjaks küpsenud sibulad kaussi, lisa petersell ja Skyr ning püreesta saumikseriga ühtlaseks. Lisa köömned, maitsesta soola, pipra ja suhkruga ning hoia kuni serveerimiseni külmkapis. 


Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails