Üldiselt ma väga palju pastaretsepte ei jaga. Miks?
Sellepärast, et selliste toitudega kaasneb pigem selline loominguline tegevus, mis täpset retsepti ei vaja.
Valmistan üldjuhul pasta vastavalt isule või siis selle järgi, mida parasjagu
külmkapis leidumas ning mis ärakasutamist vajab.
Vahel eelistan lihtsat sidrunipastat, vahel mõnusat koorest
pastarooga. Viimase puhul on kaks võimalust: kas kasutan rammusat koort või siis
tekitan sarnase olemuse hoopis püreestatud kodujuustu abil. Viimane on muidugi
oluliselt lahjem ja kergem variant. Tõsi, lõpptulemusena ei jää pastaroog nii
kreemjas kui näiteks kohvi- või vahukoort kasutades, kuid siiski piisavalt kreemjas.
Tegelikult toimin sedamoodi üsna tihti ning kellele olen soovitanud on samuti
kiitnud. Ühe seesuguse idee leiab siitsamast blogist: gluteenivaba kanapasta.
Siin retseptis annab aga pisut kreemisema olemuse kitsejuust. See pastaretsept on äärmiselt lihtne, ei nõua rohkelt komponente, kuid samas kõik retseptis olevad komponendid on kõik äärmiselt vajalikud mõnusa lõpptulemuse saavutamiseks. Kasuta tavalisi või täisteraspagette
või hoopis gluteenita pastat!
Retsept ilmus mõni aeg tagasi ka linnulihablogis.
Retsept ilmus mõni aeg tagasi ka linnulihablogis.
300 g täisteraspagette
soola
300 g suitsutatud broilerikintsuliha, hakituna
4 sl wakame-vetika salatit
4 sl pehmet kitsejuustu
Serveerimiseks: parmesani juustu, musta pipart, oliiviõli.
Pane spagetid soolaga maitsestatud keevasse vette ning keeda
kuni see on pehme, aga siiski kergelt krõmps. Nõruta. Lisa spagettidele
koheselt segades juurde ülejäänud komponendid.
Serveeri koos parmesani, oliiviõli ja pipraga.
Tere Ragne, milliseid täistera spagette Sa kasutad, väljas süües olen saanud väga maitsvaid aga poe toodete osas olen veel testimisfaasis, ei ole veel seda õiegt leidnud, äkki jagad soovitusi.
VastaKustutaVabandan, et vastus viibis. Mul avaldab kommentaarid see blogi automaatselt, kuid kui kommentaar läheb junk-kasuta, siis jääb see avaldamata ning ei jää koheselt ka silma:)
KustutaSaan aru, mida mõtled. Osad on nii täisterapastad on nii-nii puised. Eks see täisterajahu tekstuur ongi selline, et võib esmapilgul võõras jääda. Minul on hetkel kasutusel Melissa spegetid (ma arvan, et see on ostetud kas Prismast või Selverist). Need on täiesti ok.
Küll aga kui tahad tavalisele nisujahust pastale sarnast toodet, siis soovin ma proovida gluteenivaba maisijahust pastat. See on minu arvates üks-ühele nisujahust pastale:) Ostan seda Delice kauplusest, aga kindlasti on ka mujal!
Mulle väga meeldivad tatraspagetid. Aga muidu jaa, osa täisteratooteid on väga puised, teiste puhul ei saa arugi, kas on tavaline v täistera :) Muidugi munapasta on ka lemmik :P
VastaKustutaJaaa, munapasta on üks minu lemmikuid ka! Kahjuks meespere ei ole sellest nii vaimustuses;(
Kustuta