6. veebruar 2020

Šokolaadibrownie toorpuder

Toorpuder on vahel ikka siin blogis päevakorrale tõusnud! Ongi põhjust, sest see on tõepoolest üks maitsev ja ülimalt mõnus mugavustoit hommikuks ning miks mitte ka magustoiduks. Šokolaadibrownie toorpuder sobib näiteks imeliselt ka magustoiduks - see on tummine, šokolaadine ning paraja magususega. 
Selle nädala Naistelehes (05.02.2020) jagan samuti erinevaid toorpudruretsepte ning annan soovitusi, millest ja kuidas selline lihtne hommikusöök valmis ehitada. Sedasorti kõhutäit on tõesti imelihtne valmistada ning lisaboonusena ei ole ka toorained väga kallid. Seega, kui Sa toorputru veel valmistanud ei ole, siis on viimane aeg seda endale meisterdada. Kui aga oled juba selle fänn, siis kindlasti soovitan proovida allolevat retsepti, mis on eriti kohustuslik kõikidele šokolaadisõpradele!


Mitmele: ühele
Valmistamisaeg: ettevalmistusteks 5 minutit + valmimiseks üleöö
Muu info: Laktoosivaba, gluteenivaba!

1 dl kaerahelbeid
1,5 dl mandlipiima
1 tl pehmet mett
1 tl chiaseemneid
näpuotsatäis soola
1 sl naturaalset kakaopulbrit
2 sl šokolaaditükke, hakituna


Pane kõik komponendid säilituskarpi või purki ning sega ühtlaseks. Lase segul üleöö külmkapis valmida. Vahetult enne söömist sega veelkord puder läbi. Kaunista ning asu sööma!

Kommentaare ei ole :

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails