Soolased või magusad pannkoogid? Kui olete pigem soolase poole kaldu, siis jagan Teiega üht eriti toredat pannkoogiretsepti. Nendes pannkookides on omajagu pidulikkust, sisaldades kuhjaga
pühademaitseid. Seetõttu sobivad need eriti hästi serveerimiseks just detsembrikuus. Paku neid lihtsasti valmivaid pannkooke kalamarja,
sibula, soolalõhe, tšatni või muu meelepärasega!
Kogus: 14 tk
Valmistamisaeg: 20 minutit
2 toorest kartulit
400 g praekapsast (Põltsamaa)
2 munakollast
100 g riivitud juustu
4 sl nisujahu
0,5 tl roseepipart (käte vahel purustatud)
soola, pipart, suhkrut
Koori
kartulid ning riivi jämeda riivipoolega. Pane kõik komponendid kaussi
ning maitsesta. Vormi käte vahel pisikesed pannkoogid ning prae kuumas
õlis mõlemalt poolt kuldseks. Serveeri meelepäraste lisanditega.
Retsept valmis koostöös Põltsamaaga!
Kommentaare ei ole :
Postita kommentaar