Sellest pastaroast ei
saa minul vist küll mitte kunagi isu täis! See valmib ääretult lihtsalt
ning lõpptulemus on mõnusalt kreemjas, kergelt tšilline ning
krevettidest tulvil. Kui ihkad üht mõnusat koorest pastarooga, siis on
see retsepti kindlasti õige proovimiseks. Vastavalt soovidele saad
lisada täiendavalt köögivilju või suurendada tšillist maitset. Minule
aga meeldib just allolev variant.
PS! Pastaroa valmistamiseks kasutasin Panzani gluteenivabu spagette!
Kogus: 3
Valmistamisaeg: 20 minutit
Muu info: gluteenivaba
200 g gluteenivabu spagette (Panzani)
2 sl õli
2 küüslauguküünt, hakituna
0,5 tšillipipart, hakituna
0,5 paprikat
peotäis suhkruherneid
1 dl valget veini
2 dl vahukoort
2 peotäit spinatilehti
250-300 g tooreid krevette
4 sl riivitud parmesani
Maitsestamiseks:
soola, pipart
sidrunist pressitud mahla
oliiviõli
Keeda
spagetid soolaga maitsestatud vees valmis, nõruta lohakalt. Samal ajal
kuumuta pannil õli ning lisa pannile hakitud küüslauguküüned ja
tšillipipar. Kuumuta läbi ning lisa tükeldatud paprika ja poolitatud
suhkruherned. Kuumuta minutijagu ning vala juurde vein, lase podiseda
mõned minutid ning lisa vahukoor ja spinatilehed. Sega läbi, lisa
krevetid ning kuumuta kuni krevetid omandavad roosaka värvuse, seejärel
lisa koheselt keedetud pasta ja parmesan. Sega, maitsesta ning
serveeri!
Retsept valmis koostöös Panzaniga.
Super hea tuli. Mina oma maitse järgi oleks tsillit vähemaks võtnud, aga sööjatele maitses. Pann ka kaabiti puhtaks
VastaKustutaVäga tore seda kuulda:)
Kustuta