Toorpuder on alati hea valik. Olgugi, et olen taolisi retsepte siin blogis juba jaganud, siis tegelikult on selle valmistamisvõimalusi nii palju. Seetõttu on 2 maitsvat võimalust taas Teie ees. Need toorpudrud on inspireeritud mango- ning karamellikookidest, seega sobivad suurepäraselt magustoiduks. Kes hommikuti aga maiustada armastab, siis need võivad seda ka hommikusöögiks süüa!
PS! Nende toorputrude videoõpetuse leiate minu instagramist: vajuta siia!
Kogus: 4
Valmistamisaeg: 10min + seismisaeg
Toorpuder:
2 dl kaerahelbeid
2 tl tšiiaseemneid
2 tl mett
2 sl kreeka jogurtit
2 dl mandlipiima
näpuotsatäis soola
Soolakaramelli toorpuder
keedetud kondenspiima
banaani
šokolaaditükke
Mangokoogi toorpuder
mangopüreed
mangotükke
kookoshelbed
Pane kõik toorpudru jaoks vajaminevad komponendid järgemööda kaussi ning sega ühtlaseks. Tõsta segu külmkappi paisuma ning maitsestuma vähemalt 3 tunniks. Seejärel jaota segu 4 klaasi või purki.
Nirista pooltesse klaasidesse keedetud kondenspiim, lisa banaani- ja šokolaaditükid. Ülejäänud klaasidesse tõsta mangopüree, lisa mangotükid ning kookoshelbed. Naudi!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar