Pannisegadik saab valmida kõigest sellest, mis parasjagu külmkapis ärakasutamist vajab. Ja uskuge mind - sedasorti road on nii maitsvad! Selleks, et saada aimu seesuguse panniroa valmistamiseks, siis üks lihtne retseptiidee on alljärgnev!
PS! See retsept valmis Coop kaupluste retseptilehtedele, mis leitavad toidukauplustest! Kusjuures, terve see aasta leiate iga kuu 2 uut retsepti poodidest, samuti leiate minu retseptid Coop kaupluse veebilehelt! Sel aastal on nende veebiportaal uuenenud ning retseptid on seotud e-poega, nii et saad kindla retseptivalikul kõik vajalikud ained kohe ostukorvi pista ning need endale koju tellida. Samuti leiad tänu sellele retsepti juurest ka roa maksumuse, mida saad korrigeerida vastavalt kodus olemasolevatele komponentidele.
Mitmele: neljale
Valmistamisaeg: 30 minutit
200 g odrakruupe
200 g külmutatud herneid
1 punane sibul
1 küüslauguküüs
200 g punast kapsast
300 g hakkliha
3 muna
75 g parmesani
rohelist tilli
100 g hummust
soola, pipart
laimisektoreid (serveerimiseks)
Keeda
kruubid soolaga maitsestatud vees pehmeks, nõruta. Vala külmutatud
hernestele peale kuum vesi, lase sulada minutike ning nõruta seejärel
herned.
Tükelda sibul ja küüslauguküüs ning lõika kapsas hästi
peeneteks ribadeks. Kuumuta pannil väike sorts õli ning hauta selles
sibulat minutijagu, lisa küüslauguküüs ja hakkliha. Maitsesta soola ja
pipraga. Kuumuta kuni hakkliha roosaka värvuse kadumiseni ning lisa
kapsaribad. Löö pannile munad, eelnevalt keedetud kruubid ja herned ning sega kogu pannil oleva seguga kokku.
Sega juurde parmesan, maitse järgi hakitud tilli ning maitsesta
lõplikult. Serveeri rooga koos hummuse ja laimisektoritega.