1. jaanuar 2022

Toorpuder "Tiramisu"

Detsembrikuu alguses jagasin Naistelehe köögikülgedel retsepti, mida lihtsalt peab proovima. See on Tiramisu, mis koogi asemel esitleb end toorpudruna - peaks küll olema hommikusöök, aga mulle meeldib ka magustoiduna!

PS! Olen juba aastaid olnud Naistelehe köögitoimetaja ning uuel aastal tegutsen selles ametis ikka uue hooga edasi! Kusjuures, selle aasta viimasest ajakirjast võib lisaks leida ühe kalendri, mis sisaldab minu magusaid ja soolaseid pirukaretsepte!


Mitmele: kahele-kolmele
Valmistamisaeg: 5 minutit + valmimisaeg

100 g kaerahelbeid
näpuotsatäis soola
2 sl vahtrasiirupit
2 dl mandlipiima
2 tl vanillisuhkrut
8 sl espressot
2 sl Kreeka jogurtit
2 sl toasooja toorjuustu

Peale:
naturaalset kakaopulbrit

Pane kõik retseptikomponendid säilituskarpi ning sega ühtlaseks. Tõsta segu külmkappi maitsestuma üle öö. Vahetult enne serveerimist jaota puder klaasidesse ning raputa üle kakaopulbriga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar