Detsembrikuu alguses jagasin Naistelehe köögikülgedel retsepti, mida
lihtsalt peab proovima. See on Tiramisu, mis koogi asemel esitleb end
toorpudruna - peaks küll olema hommikusöök, aga mulle meeldib ka
magustoiduna!
PS! Olen juba aastaid olnud Naistelehe
köögitoimetaja ning uuel aastal tegutsen selles ametis ikka uue hooga
edasi! Kusjuures, selle aasta viimasest ajakirjast võib lisaks leida ühe
kalendri, mis sisaldab minu magusaid ja soolaseid pirukaretsepte!
Mitmele: kahele-kolmele
Valmistamisaeg: 5 minutit + valmimisaeg
100 g kaerahelbeid
näpuotsatäis soola
2 sl vahtrasiirupit
2 dl mandlipiima
2 tl vanillisuhkrut
8 sl espressot
2 sl Kreeka jogurtit
2 sl toasooja toorjuustu
Peale:
naturaalset kakaopulbrit
Pane kõik retseptikomponendid säilituskarpi ning sega ühtlaseks. Tõsta segu külmkappi maitsestuma üle öö. Vahetult enne serveerimist jaota puder klaasidesse ning raputa üle kakaopulbriga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar