See ei ole siin konkreetne retsept,vaid pigem idee, kuidas odrahelbeid nutikalt kasutada. Minule meeldib odrahelvestest valmistada mandlipiimaga hommikuputru. Mandlipiim (tänapäevaselt mandlijook) teeb lõpptulemuse nii maitserohkeks, kreemiseks ja tummiseks. Pudrule katteks on alati hea lisada erinevaid värskeid või külmutatud marju, puuvilju, miks ka mitte pähkleid, pähkli- või šokolaadikreemi, kuivatatud puuvilju, vürtse või muu head ja paremat. Piirab vaid fantaasia!
odrahelbeid
vett, soola
mandlipiima (annab lisaks maitsele ka magusust)
tilgake vanilliekstrakti
Peale: granadilli, vaarikaid, pähkleid, kumkvaati, kaneeli
Lase odrahelbed vee ja vähese soolaga keema. Seejärel lisa mandlipiim ning hauta puder madalal kuumusel valmis. Lisa maitseks pisut vanilliekstrakti. Serveeri!
Kommentaare ei ole :
Postita kommentaar