Kes on küpsisesõber, siis soovitan proovida seda retsepti. Pontsakates küpsistes on peidus killuke šokolaadi, mis ahjus küpsedes mõnusalt sulab. Ideaalne amps tassikese kohviga.
Kogus: 9 tk
Valmistamisaeg: 30 minutit + tahenemisaeg külmkapis
100 g šokolaadi
75 g toasooja võid
75 g suhkrut
50 g pruuni suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
1 muna
175 g nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
näpuotsatäis soola
Murra šokolaaditahvlist 9 ruudukest ja tõsta kõrvale. Ülejäänud šokolaad haki väikesteks tükkideks. Sega või suhkrutega. Lisa muna, omavahel segatud kuivained ja tükeldatud šokolaad. Vormi tainast 9 pallikest, peites iga tainapalli keskele ühe šokolaadiruudu! Tõsta küpsisepallid külmkappi tahenema vähemalt 2 tunniks, veel parem üleöö. Seejärel küpseta küpsiseid ahjus 175 kraadi juures ca 18-22 minutit.
Retsept valmis
koostöös ettevõttega Coop.
I like to eat this type of yummy cake.This cake is mouth watering.If you are looking to buy an online to Hire Writers To Write Product Descriptions service turnout to the thesis writing help for all the academic task.
VastaKustutaKas siin retseptis tuleks kasutada tumedat või piimašokolaadi?
VastaKustutaVõib nii üht kui ka teist. Kuidas endale meeldib.
KustutaKinkisin neid küpsiseid sõbrale jõulukingiks. Ta ütles, et olid imemaitsvad! Tõesti mõnusalt pontsakad küpsised, mida hea ka kingikotti pista. :)
VastaKustutaRõõm kuulda! Kingikotti on need suurepärased:)
Kustuta