Ahjukana on suurepärane roog nii argipäeval, kui ka nädalavahetusel valmistamiseks. Mul on pakkuda üks imelihtne retsept, millele ei kulu üleliia palju valmistamisaega.
Kogus: 4-5le
Valmistamisaeg: 1 h 45 min
1 terve kana
soola
4 küüslauguküünt
3 sl mahedat sinepit
3 sl oliiviõli
3 sl heledat sojakastet
väike kimbuke tüümiani
50 g võid
Patsuta
kana majapidamispaberiga kuivemaks ning maitsesta seest ja väljast
soolaga. Purusta küüslauguküüned ja sega kokku sinepi, oliiviõli ning
sojakastmega. Määri segu kana peale ja pisut ka sisse. Pista kana sisse
kimbuke tüümiani.
Tõsta kana ahjuvormi ja aseta peale võitükikesed. Küpseta 180kraadises ahjus 1 tund ja 30 minutit.
Retsept valmis koostöös Rannamõisa linnulihaga.
Oliivõli oli otsa saanud ja asendasin rapsiõliga. Üllatuslikult maitsev :)
VastaKustutaNii tore:)
Kustuta