Kui Sul hommikusöögiks ideed puuduvad, siis siin on midagi pudrufännidele. See on kaerahelvestest valmistatud soolane puder meeldiva koguse juustuga. Mulle meeldib, kui soolasel pudrul on katteks veel miskeid lisandeid, olgu selleks siis soolalõhe, seened, suitsukana või midagi muud. See puder sai seekord katteks keedumuna ja prosciutto singi.
Kogus: neljale
Valmistamisaeg: 15 min
4 dl kaerahelbeid
9,5 dl vett
1 dl piima
75 g riivitud juustu
2 sl riivitud parmesani
soola, suhkrut
Peale:
4 keedetud muna
4–8 viilu prosciutto’t
oliiviõli, soola, pipart
salatilehti
Lase
kaerahelvestel soolaga maitsestatud vees keema tõusta. Lisa piim ja
hauta madalal kuumusel pehmeks. Sega juurde juustud, maitsesta.
Serveeri munapoolikute, prosciutto ja salatiga. Seejärel piserda üle veidikese oliiviõliga ning maitsesta soola-pipraga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar