Röstitud tomatid, sobivad suurepäraselt ühele maitsvale hummusega kaetud võileivale. Kui oled samasugune hummusefänn nagu mina, siis see lihtne ja mõnus amps sobib hästi hommikuks või kiireks vahepalaks.
PS! Võimalusel kasuta röstimiseks varrega kirsstomateid!
Veel üks meeldetuletus! See postitus valmis koostöös Eesti Pagariga. Neil on hetkel käimas Rösti kampaania, mille peaauhind on õhtusöök neljale NOA Chef’s Hall restoranis. Lisaks võidavad neli õnneliku Siigur restoranide 200 € kinkekaardi. Osalemiseks osta Eesti Pagari Täistera Rösti, Kaera Rösti, Juustu Rösti või Haputaina Rösti ja registreeri tšekk: eestipagar.ee/rost (võitjad tehakse teatavaks samal lehel). Kampaania toimub: 01.01- 31.01.2024.'
Kogus: kahele
Valmistamisaeg: 15 min
ca 175g-200 g kirsstomateid
soola, pipart, oliiviõli,
rosmariini
2 viilu Eesti Pagari juustu Rösti
2 sl hummust
1 tl kanepiseemneid
Tõsta kirsstomatid ahjuvormi, maitsesta soola-pipraga ja nirista üle oliiviõliga. Lisa vormi paar rosmariinioksa ja rösti tomateid 190 kraadi juures 15-17 minutit.
Rösti saiaviilud rösteris ja määri nendele hummus. Tõsta peale röstitud tomatid ja nirista üle vormi tekkinud küpsetusvedelikuga. Raputa peale kanepiseemneid ja serveeri!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar