Kiiresti valmivad võileivad, kus kahe saiaviilu vahelt leiab mõnusas koguses värsket kraami. Soovi korral võid võileivad juba tunnike varem valmis teha, nii maitsestub see seistes ja muutub ka mahlasemaks.
PS! Tuletan meelde, et hetkel on käimas Rösti kampaania, mille peaauhind on õhtusöök neljale NOA Chef’s Hall restoranis. Lisaks võidavad neli õnneliku Siigur restoranide 200 € kinkekaardi.
Vaata veel teisi võileivaretsepte Rösti kampaania raames:
Võileivad prosciutto, valgehallitusjuustu ja moosiga;
Avokaadovõiku munapudru ja soolalõhega.
Kogus: kahele
Valmistamisaeg: 5 minutit
2 viilu Eesti Pagari täistera Rösti
4 tl (kuhjaga) sulatatud juustu
4 (kuhjaga) tl pestot
100 g suitsujuustuviile
50 g kurgiribasid või -viile
peotäis Lutserni idusid
paar salatilehte
soola, pipart
Määri
saiaviiludele sulatatud juust ja seejärel pesto. Aseta pooltele
saiaviiludele suitsujuust ja kurgiribad, maitsesta soola-pipraga. Selle
peale tõsta idud ja seejärel salatilehed. Aseta peale teine pool
saiaviilust ja suru kergelt võileibadele, et kõik täidiseosad omavahel
paremini ühineksid. Serveeri.
Postitus valmis koostöös Eesti Pagariga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar