Soolakasmagusa koosluse armastajatele on pakkuda needsamad võileivad prosciutto, valgehallitusjuustu ja moosiga. Kasuta mistahes endale meelepärast moosi, olgu selleks siis kergelt hapukas sõstramoos, magus murakamoos või mahe jõhvikamoos.
Ühe võileivapostituse tegin siia blogisse ka eelmisel nädalal, mis valmis koostöös Eesti Pagariga. Seoses sellega tuletan meelde, et hetkel on käimas Rösti kampaania, mille peaauhind on õhtusöök neljale NOA Chef’s Hall restoranis. Lisaks võidavad neli õnneliku Siigur restoranide 200 € kinkekaardi.
Kogus: kahele
Valmistamisaeg: 5 minutit
2 viilu Eesti Pagari kaera Rösti
u 2 sl toorjuustu
75 g valgehallitusjuustu
prosciutto-viile
1-2 tl moosi
rukolalehti
granaatõunaseemneid
pipart
Rösti saiaviilud kergelt rösteris. Määri peale toorjuust ning aseta sellele valgehallitusjuustuviilud ja prosciutto. Nirista peale moos. Lisa rukolalehed ja granaatõunaseemneid. Maitsesta pipraga. Ongi valmis!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar