Maitsev määre fetajuustuga, mis on hea serveerimiseks erinevate saiade ja leibadega. Röstitud tomatitega lisand sobib hästi dippimiseks ja miks ka mitte täienduseks salatitele.
Kogus: neljale-kuuele
Valmistamisaeg: 25 minutit
150 g fetat
150 g toasooja toorjuustu
kimbuke tilli
2 küüslauguküünt
soola, pipart, oliiviõli
mett, seemneid (peale)
Röstitud tomatid:
250 g kirsstomateid
soola, pipart, oliiviõli
Pane tomatid ahjuvormi, maitsesta soola ja pipraga ning nirista üle oliiviõliga. Küpseta pöördõhul 200 kraadi juures 20 minutit.
Pane feta, toorjuust, till, küüslauguküüned kannmikserisse ning püreesta ühtlaseks. Maitsesta soola ja pipraga. Laota määre alusele, aseta peale röstitud tomatid (koos vormi tekkinud vedelikuga). Nirista üle oliiviõliga, raputa peale seemned ja lisa maitseks soola-pipart.
Kommentaare ei ole :
Postita kommentaar