Lihtne magustoit, mida saad valmistada ka ootamatutele külalistele. See maius on imehea ja kui mustikapüree juba kapis olemas, siis saab see magustoit valmis veelgi kiiremini.
Kogus: 3-4
Valmistamisaeg: 20 minutit
100 g metsmustikaid
2 sl suhkrut
100 g toasooja toorjuustu (Philadelphia)
100 g Kreeka jogurtit
100 ml vahukoort
1 sl hakitud tumedat šokolaadi
Kuumuta mustikaid potis minutijagu. Lisa suhkur ja kuumuta kuni segust on saanud ühtlasem püree. Lase täielikult jahtuda.
Sega
toorjuust kausis lahti, lisa jogurt ja pool mustikapüree kogusest.
Vahusta koor tugevaks vahuks ning sega koos šokolaaditükkidega
ettevaatlikult ülejäänud segule Kõige viimasena sega lohakalt juurde
ülejäänud mustikapüree, et see jääks viirudena magustoitu. Jaota segu
3-4 klaasi ja hoia serveerimiseni külmkapis.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar