Üks eriti mõnus stritsliretsept suitsukana, juustu, tilli ja veidikese trühvliõliga. Ma võin tõesti kinnitada, et see maitseb nii hästi! Kui soovid vaadata selle stritsli valmistamist videoretseptina, siis vaata õpetust minu instagramist: vajuta siia!
Valmisamisaeg: 35 minutit
Kogus: 1 stritsel, jagub 5-8le
500 g pärmi-lehttainast
125 g sulatatud juustu
125 g riivjuustu
200 g suitsutatud broilerikintsuliha
1 sl hakitud tilli
1 tl trühvliõli (soovi korral)
musta pipart
1 lahtiklopitud munakollane (peale)
Laota tainas laiali, määri peale sulatatud juust. Selle pealt raputa riivitud juust, suitsukanatükid ja till. Lisa maitseks trühvliõli ja musta pipart. Rulli tainast pikemast servast kokku ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Ühenda see omavahel rulliks ja tee kääriga sisse sügavamad lõiked, et moodustuksid n-ö viilud. Pööra tekkinud viilud lõikepoolega ülespoole. Piserda stritsel üle munaga ja küpseta seda 200 kraadi juures 15-20 minutit. Soovi korral raputa peale seesamiseemneid.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar